Nieuwsbrief November

Posted by: | Posted on: november 20, 2020

·         PLEEGZORG LIMBURG

Een dringende oproep van pleegzorg Limburg. Open de oproep via volgende download :

·         WEEK VAN DE SMAAK.

Vandaag hebben we ons ontbijt gehouden als afsluiter van de week van de smaak. Via volgende link kan u enkele sfeerfoto’s bekijken :

https://fotogalerij2020-2021.dewissel-opitter.be/#collections

         PIZZADAG

Normaal was vandaag ook onze pizzadag. Deze is verschoven naar vrijdag 29 januari 2021. Er zullen tegen die tijd nieuwe formulieren meegegeven worden aan uw kind.

·         KLEUTERINGANG

De stad Bree vraagt om niet meer over het gras te lopen omdat dit zo vernield wordt. We hopen op een duurzame oplossing voor onze kleuteringang en zijn nog in overleg met de stad. We wilden gebruik maken van het terras van  café Itterdal maar hier is iets fout gelopen. Afwachten dus. Mag ik dan ook vragen om even een omweg te maken ( het gras niet te betreden ) en de kinderen op te vangen achter het klasje van juf Elke ( nieuwbouw ). Alvast bedankt voor uw begrip.

·         GEZINSVIERING

Gezinsviering in Bree…….een mooi initiatief van de ploeg gezinsvriendelijke vieringen, met een bereik van  meer dan 1000 mensen. We zijn er dus heel blij om. U kan deze via volgende link bekijken :  https://www.facebook.com/federatiebree.be/videos/795218764387693

Het parochieteam

Geef een reactie