Nieuwsbrief 19 oktober 2020

Posted by: | Posted on: oktober 19, 2020

Beste ouders,

*De laatste dagen is de besmetting van het coronavirus weer toegenomen. Ook enkele ouders zijn al positief getest. Mag ik vragen om zeer waakzaam te zijn en alle huidige verplichtingen goed na te leven. Wil u me ook steeds verwittigen mocht er iemand in het gezin getest worden en zeker wanneer iemand positief is getest. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat de kinderen dan thuis blijven. (Noodnummer van onze school:  0471728559 )

Op school volgen we de procedures die door de hogere overheden zijn opgelegd. Mocht een leerling of leerkracht positief testen, worden de betrokken ouders op de hoogte gebracht.

*Aan de slagboom, bij de schoolingang, zijn er pijlen getekend die de rij -en wandelrichting bepalen. We hebben deze aangebracht om te voorkomen dat er botsingen gebeuren met  fietsen ( het fietsroutenetwerk komt hier ook langs ) en dat ook de 1,5 m afstand gerespecteerd kan worden.

Geef een reactie