Juf Marina Neyens op pensioen.

Posted by: | Posted on: juli 1, 2022

De kinderen van basisschool de Wissel Opitter vierden de laatste schooldag van juf Marina Neyens.

Op de laatste dag van het schooljaar vierden we Juf Marina Neyens voor haar pensionering. Meer dan 30 jaar was ze op onze school aanwezig. Dit wil zeggen dat ze meer dan 500 kinderen van Opitter heeft leren lezen en schrijven. De kleuters hadden voor haar een tof bloemetje geknutseld terwijl de echte bloemetjes door de kinderen van haar eigen klas werden afgegeven. Een mooie bos bloemen van schoolbestuur , directie en leerkrachten mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Van haar eigen kleinkinderen mocht ze een canvas ontvangen met de passende leuze “ Teachers plant the seeds of knowledge that last a lifetime.  Juf Marina trakteerde achteraf alle kinderen met een lekkere warme wafel.

 Juf Marina heel hartelijk dank voor al die mooie jaren en geniet van je vrije tijd.

Comments are Closed