Nieuwsbrief februari 2021

Posted by: | Posted on: februari 10, 2021

CARNAVAL :

Aanstaande vrijdag houden we ons jaarlijks carnavalsfeest en dit op een corona correcte manier. De ouderraad heeft voor een uniek moment gezorgd nl. :

“Livestream The Party Kidz Show”

Dit is een interactieve en ludieke show waar dansen, zingen en springen centraal zal staan met als thema carnaval.
Verschillende medleys en opdrachten zorgen voor een leuke sfeer.
Door een livestream kunnen de leerlingen vanuit elke klas via onze interactieve borden, een gans uur lang , dansen en plezier maken van achter hun stoel. Ook de kleuterklassen kunnen via hun tv-scherm meedoen. Dus één groot gezamenlijk feest vanuit iedere klas. Een hartelijke dank aan onze ouderraad voor dit prachtig initiatief.

VERKEER :

Ik wil nog even vermelden dat kinderen de grote weg niet mogen oversteken zonder begeleiding van hun ouders. Het zou heel fijn zijn als jullie de kinderen afhalen aan de poort. ( We kunnen niet riskeren dat kinderen de weg oversteken en hun ouders niet aanwezig zijn op de parking ) Al de andere kinderen wachten om gezamenlijk over te steken met de juf of meester.

SOCIAAL HUIS :

Het Sociaal Huis wil zoveel mogelijk gezinnen bereiken die in aanmerking komen voor bepaalde steunmaatregelen. Lees de brief via volgende link :

Alvast bedankt!

CORONA :

Ik wil jullie van harte bedanken om de  regels van corona zo goed mogelijk op te volgen. Fijn dat onze school, dankzij jullie medewerking, nog steeds optimaal kan functioneren. Laten we hopen dat dit zo kan blijven en er snel versoepelingen optreden.

VERLOF :

Krokusvakantie:

Van maandag 15 februari tot en met zondag 21 februari 2021. Veel plezier.

Geef een reactie