UPDATE 2 NOVEMBER 2020

Posted by: | Posted on: november 2, 2020

Herfstvakantie verlengd tot en met 15 november

Op het Overlegcomité werd beslist dat de herfstvakantie voor alle onderwijsniveaus – uitgezonderd het hoger onderwijs – wordt verlengd tot en met zondag 15 november. De lessen hervatten op maandag 16 november. 

Extra bericht van Kinderopvang Holder de bolder :

Kinderopvang Holder De Bolder wordt tijdens de herfstvakantie verlengd tot en met 13 november.

De kinderen die ingeschreven zijn voor de periode van 3 november tot en met 6 november worden opgevangen op de locatie in Gerdingen in 2 bubbels; nl kinderen van de lagere school en van de kleuterschool. Onze capaciteit is intussen al bereikt voor deze periode zodat er geen extra inschrijvingen meer mogelijk zijn.

Voor de opvang op 9, 10, 12 en 13 november kan er vanaf woensdag opnieuw worden ingeschreven via www.bree.kwandoo.com onder de activiteit ‘herfstvakantie’.

Deze opvang is ook in de locatie te Gerdingen, in 2 bubbels en eveneens betalend. Let op: eens onze capaciteit bereikt is, geldt de regel ‘volzet is volzet’.

De reeds gemaakte reserveringen bij ’t Ittertuintje voor 9, 10 november en 12,13 november vervallen. Mocht je toch opvang wensen voor deze dagen dien je opnieuw te reserveren bij vakantieopvang Holder de bolder.

PIZZADAG  !!!

Onze pizzadag van 20 november 2020 wordt verschoven naar een nader te bepalen datum. Ik houd jullie op de hoogte. De ouders die reeds de formulieren ( met geld ) hebben binnengebracht, krijgen deze terug of ze kunnen gebruikt worden voor de nieuwe pizzadag.

Geef een reactie