Oproep Gemachtigde Opzichters !

Posted by: | Posted on: september 11, 2020

* Ik wil u van harte danken voor het dragen van de mondmaskers aan de poort. Ik ben heel blij dat het voor u ook belangrijk is om het welzijn van uw kind en de gezondheid van iedereen op de eerste plaats te stellen. Volhouden dus.

* Indien uw kind ziekteverschijnselen vertoont, ( hoesten, buikpijn, keelpijn enz. ) bel zeker even de huisdokter. Deze volgt een checklist en zal dan ook kunnen vertellen of uw zoon of dochter naar school kan, mag gaan. 


* Wij zijn ook op zoek naar vrijwilligers die Thieuke en Lambert willen helpen als  Gemachtigde Opzichter. De opleiding is volledig gratis en via de Stad Bree is men verzekerd tegen ongevallen. Wie interesse heeft, mag me altijd contacteren via mail directie.dewissel@dekubus-bree.be of via tel 089864353

Geef een reactie