Week van de Smaak 2019 in basisschool De Wissel Opitter

Posted by: | Posted on: november 18, 2019

Van 14 tot 24 november vindt de 13e editie van de Week van de Smaak plaats in heel Vlaanderen en Brussel.

 Het centraal thema waarmee we dit jaar mensen samen willen brengen, is ‘de gustibus et coloribus’; ‘over smaak en kleur …’. Iedereen laat zich dus van zijn meest artistieke en kleurrijke kant zien! De Week van de Smaak is een jaarlijks tiendaags publieksevenement rond smaak en eetcultuur. Beleving en participatie staan centraal. Tijdens deze dertiende editie brengen we kleur in ons bord. Tussen 14 en 24 november laten we ons van onze meest artistieke kant zien en brengen we onze eetcultuur in contact met kunst. Kunst met grote én kleine ‘k’.

Op basisschool De Wissel Opitter werken we een ganse  week rond dit project zowel in de lagere school als bij onze kleuters. We eindigen dan ook aanstaande vrijdag met een leuk ontbijt voor de ganse school aan één grote tafel.

U kan ook op vrijdag de pizza’s afhalen vanaf 15u00 in de polyvalente zaal. Een heel hartelijke dank voor de massale aankoop van pizza’s en pasta’s.

De eerste foto’s van de verschillende kooksessies met vele kunstwerken met een kleine ‘k’ vindt u op onze website bij het tabblad” foto’s” en dan “fotogalerij2019-2020” of via volgende link. : https://fotogalerij2019-2020.dewissel-opitter.be/#collection/15511d6e-70b8-4e89-a088-4de55de2e59b

Geef een reactie