NIEUWS !

Posted by: | Posted on: oktober 18, 2019

Dag van de jeugdbeweging 

18 Oktober 2019 is het weer zover! Die dag vieren meer dan 275.000 jongeren hun jeugdbeweging op de” Dag van de Jeugdbeweging.” De jeugdbeweging is er voor en door de jeugd. Samen doen ze leerrijke ervaringen op en maken ze herinneringen voor de rest van hun leven. Voor vele jongeren is de jeugdbeweging een onmisbare activiteit in hun jonge leven. En natuurlijk wil de ” Dag van de Jeugdbeweging” de jeugdbewegingen bekend maken en het laten kriebelen bij wie nog niet aangesloten is. Een hartelijk dank aan de leiders en leidsters die dit allemaal waar maken ook voor de kinderen van de Wissel Opitter. Jullie zijn super !!!!!  Foto’s kan je zien door te klikken op volgende link : https://fotogalerij2019-2020.dewissel-opitter.be/#collection/15020c9b-e2c5-4781-bd61-4c7af26b70b1

of door hierboven te klikken op de link : foto’s.

*  Speciaal en alleen  voor onze grootouders,

Graag nodigen wij jullie uit op ons grootouderfeest. De kleuters hebben weer een optreden voor jullie klaar. Met daarna een kijkje in de klas en een drankje als afsluiter. We verwelkomen jullie op donderdagnamiddag  24 oktober  in het Itterdal te Opitter. De deuren gaan open om 13u00 . Tot dan.

* Oproep van de werkgroep ISIS

Bosspel voor gezinnen met kinderen van 8 tot 12 jaar. Nu zondag 20/10 in het heerlijke bos van Opitter! 

* Herfstvakantie

De herfstvakantie start op maandag 28 oktober . We zien jullie graag terug op maandag 4 november 2019.

*’t Ittertuintje en kwandoo

Beste gebruikers van ’t Ittertuintje. U zal gemerkt hebben dat de facturen van september nog niet verzonden zijn. Via de firma Kwandoo kregen we te horen dat het software probleem snel opgelost zal worden. Van zodra dit in orde is, worden de facturen verstuurd. Onze excuses hiervoor.

Geef een reactie