Onze digitale nieuwsbrief april 2019

Posted by: | Posted on: april 3, 2019

Beste ouders,

* Vrijdag krijgen de kinderen van het lager onderwijs hun paasrapport.De paasvakantie start op maandag 8 april en we komen terug naar school op dinsdag 23 april.  We wensen jullie en jullie kinderen een aangename vakantie toe.

* De uiterste datum van indiening om een school- of studietoelage  te bekomen, is tot en met 1 juni 2019 en dit voor het schooljaar 2018-2019.  De elektronische verzenddatum of de poststempel op 1 juni 2019 gelden als bewijs. Aanvragen die de afdeling Studietoelagen later bereiken, worden niet meer behandeld. Aanvragen kan online of via het papieren aanvraagformulier. Online :  www.studietoelagen.be of via volgende link : https://www.studietoelagen.be/hoe-vraag-ik-een-toelage-online-aan.
Wil  je hulp bij de aanvraag spring dan eventjes binnen op ons secretariaat. De formulieren zijn op onze school  aanwezig. Ook ouders van kleuters kunnen een aanvraag doen, wat zeker ook de moeite waard is.  De toelage voor  het kleuteronderwijs bedraagt 96,69 euro voor het lager onderwijs is dit tussen 108,78 en 163,17 euro

*  Voor de gebruikers van Kwandoo. ouders stellen ons de vraag hoe er geannuleerd kan worden. Wel dit gebeurt op dezelfde manier als reserveren. U gaat naar de dag dat u wil annuleren, klikt daar op, deze wordt rood en u dient te bevestigen. U komt dan op een pagina waar u ziet welke data nog gereserveerd zijn.

Let wel op als u reeds in een maand gereserveerd heeft en in dezelfde maand een ander reservatie wil doen, komt u, na bevestiging, eigenlijk rechtstreeks in het winkelmandje. Ook hier kan u zien welke dagen u dan allemaal gereserveerd heeft. ( u kan dit zelfs afdrukken , beneden klikken op het pdf-bestand) Hopelijk is het zo wat duidelijker. Mocht u echter nog vragen hebben mag u me steeds contacteren via directie.dewissel@dekubus-bree.be of via telnr. : 089864353.

*De bestellingen van het ontbijt van de ouderraad dienen ten laatste nu vrijdag 5 april 2019 in een envelop aan de juf of meester afgegeven te worden. De ouderraad biedt u vrijdagmorgen ( 8u30) en vrijdagnamiddag ( 15u30) ook de mogelijkheid om aan de poort elektronisch ontbijtpakketten te bestellen.

*Op vrijdagmorgen hebben we ook onze koffiestop om ons vastenproject af te sluiten. U kan een lekker tasje koffie krijgen tegen een vrije gift. Leerlingen van het 6de leerjaar verkopen dan ook cupcakes en armbandjes en dit ten voordele van vzw All 4 Pelle.

Geef een reactie