Nationale pyjamadag in De Wissel Opitter.

Posted by: | Posted on: maart 15, 2019

Op vrijdag 15 maart is het Nationale Pyjamadag. Ketnet en MNM roepen samen met op om die dag in pyjama naar school of naar het werk te, als teken van solidariteit met langdurig zieke kinderen die zelf niet naar school kunnen. Dankzij Bednet krijgen zij toch de kans om de lessen te volgen, van thuis uit en samen met hun eigen klasgenoten. Vorig jaar kwamen leerlingen uit meer dan 1400 scholen in pyjama naar school. Gedurende de hele week besteden Ketnet en MNM aandacht aan de Nationale Pyjamadag en Bednet. Ook in onze school kwamen de kinderen en leerkrachten massaal in pyjama of onesie naar school. In de klassen werd er extra aandacht gegeven aan dit toch wel zinvol onderwerp. ( Kijk naar de foto’s door hierboven op “foto’s” te klikken en dan 2018-2019 )

Geef een reactie