Carnaval in Opitter

Posted by: | Posted on: maart 4, 2019

Traditiegetrouw vierden de kinderen van basisschool de Wissel Opitter op de laatste vrijdag voor de krokusvakantie, carnaval.

Leuk verkleed kwamen de kinderen en leerkrachten naar school. De kleuters hadden in de voormiddag hun feestje. De kinderen van het lager onderwijs in de namiddag. Met hulp van dj juf Elke en meester Sven werd het een prachtig carnavalsfeest. Ook hadden we een ware prins en prinses in het 6de leerjaar. Yente I, jeugdprins van de Stoepluipers en Ann-Sofie I, dit jaar prinses van de Opitterse carnavalsvereniging de Matteluipers. Alles eindigde met een grootse polonaise. Kinderen tevreden, iedereen tevreden. Voor iedereen een heel fijne krokusvakantie gewenst.

(Klik op de foto beneden voor meer foto’s of door de link hierboven in de banner )

Geef een reactie